fbpx

Lilla & Szabi – Végig figyeltél ránk esküvői tervezgetéseink során, kiismertél minket, hogy milyenek vagyunk és mit szeretnénk megvalósítani

Kedves Zsolt,

Nagyon köszönjük az összes velünk eltöltött munkát és szórakozást, mind az előkészületeket, mind pedig a Nagy Nap levezetését egyrészt, mint Esküvői Házigazda, másrészt, mint Szertartásvezető. Rendkívül nyitott és barátságos személyiségnek ismertünk meg, akivel végtelenül könnyű bármiről beszélgetni. Nagyon jólesett, hogy végig figyeltél ránk esküvői tervezgetéseink során, kiismertél minket, hogy milyenek vagyunk és mit szeretnénk megvalósítani a „Mi Nagy Napunkon”.

Külön köszönet az extra figyelmességekért és ötletekért a szertartásra, amik tovább emelték az esküvőnk tervezett Harry Potter tematikáját: válogatott idézetek a műből, na meg a hirtelen jött varázspálca, amivel megkoronázhattuk a szertartásunkat. Sok visszajelzést kaptunk barátainktól, hogy nagyon jó és érdekes volt, még sosem láttak ennyire egyedi esküvői szertartást.

Mindenképp kiemelném egyik legkedvesebb szokásod, hogy figyelsz a vendégekre és amikor csak teheted a nevén szólítod meg őket. Nem egy családtagunktól kaptunk meglepett kérdést fülig érő szájjal az est folyamán, hogy „Honnan tudja Zsolt a nevemet bemutatkozás nélkül, holott még soha nem találkoztunk ezelőtt?” Az ilyen apró jóleső figyelmességek teszik személyesebbé a hivatalos szerepeket, hiszen olyan, mintha egy rég nem látott ismerős üdvözölne.

Mi is – ahogy már oly sokan előttünk és remélhetőleg utánunk is – őszintén tanúsíthatjuk, hogy teljes mértékben hiteles, igaz és elidegeníthetetlen az „Esküvői Házigazda” titulus Tőled. Szívvel-lélekkel velünk voltál az elejétől a végéig és olyan profizmussal irányítottad az eseményeket és minket, hogy nekünk már igazán semmire sem maradt gondunk, csak szórakozni és szórakoztatni.

Végezetül csak annyit, hogy: Le a kalappal!

Mindent köszönünk!

Lilla és Szabi

Hangai József

Pin It on Pinterest

Share This