fbpx

Gina & Zsolti – Az esküvőnket nem csupán egy fantasztikus ünneppé, hanem a MI napunkká varázsolta

Zsolttól jobb vőfélyt kívánni sem lehetne. Az esküvőnket nem csupán egy fantasztikus ünneppé, hanem a MI napunkká varázsolta, ettől volt az egész olyan bensőséges, személyes és egyedi számunkra és a násznép számára is. Sokszor találkoztunk, hogy szervezgethessük az esküvőt, rengeteget viccelődtünk ezeken a találkozókon, nagyon jó hangulatban teltek, illetve Zsolt minden kérésünket meghallgatva alakította az esküvő terveit, sok jó tanáccsal is ellátott bennünket. Ez az esküvőt megelőző háttérmunkája kiváló alapot adott ahhoz, hogy a nagy napot ilyen jól koordinálja és ilyen jó hangulatot teremtsen. Kisebb váratlan akadályok természetesen itt is voltak, de Zsolt nemes egyszerűséggel kezelte és megoldotta ezeket, semmi miatt sem kellett aggódnunk. A hagyományos esküvői játékokat személyre szabottra alakította, hogy kapcsolódjon hozzánk, a kapcsolatunkhoz és a mindennapi életünkhöz, s ezek a játékok óriási sikert arattak, mindenkinek nagyon tetszettek. A családtagoknak és barátoknak különösen jól esett, és egyben nagyon meg is lepte őket az, hogy Zsolt a nevükön szólította őket, így vonta be őket az eseményekbe, s nagyon jól összebarátkozott a társasággal.

Mindent egybevetve, ahogy hazaértünk a lakodalom után, és átbeszéltük az eseményeket, arról beszélgettünk, hogy Zsoltot nem csak a széleskörű tapasztalata és a kiváló szakmai tudása teszi ennyire jó vőféllyé, hanem az is, hogy szívvel-lélekkel csinálja az egész dolgot, és érzi, mekkora örömet szerez az újdonsült házaspároknak, mindazzal, amit értük tesz.

Néhány barátunk már tervezi az esküvőjét pár éven belül, és Zsoltot szívesen ajánlottuk volna nekik, de azt mondták, hogy ne is fáradjunk, mert ők már bizony eldöntötték, hogyha eljön a nagy nap, Zsoltot kérik fel.

Köszönjük neked Zsolt, hogy a vőfélyünk voltál, és ilyen fergeteges esküvőt csaptál! Örök hálánk!

Gina és Zsolti

Photochill - Sári Zsolt

Pin It on Pinterest

Share This