fbpx

Dia & Laci – Alázatos a saját szakmája iránt, egyaránt otthon érzi magát a hagyományos és a modern megoldások között

Nehéz megfogalmazni, pár mondatban képet festeni Zsolt munkásságáról.

Egyrészt megismerhettünk benne egy igazi profi szakembert, akiről már az esküvői felkészülés közbeni Zoom meetingek alatt lerítt, hogy nem ez lesz az első esküvője.

Alázatos a saját szakmája iránt, egyaránt otthon érzi magát a hagyományos és a modern megoldások között.

Lépésről lépésre figyelemmel követte szervezésünket, hasznos tanácsokkal látva el: elmondva és érvelve is egy-egy jó, vagy rossz ötletünk mellett, illetve ellen, csakis őszintén. Emellett megbízható, pontos és alapos. Ha megbeszéltünk egy időpontot, akkor biztosak lehettünk benne, hogy minden apró részletre kiterjedően átvesszük majd vele a közelgő nagy napot, amennyiben közbe jött valami, időben jelezte. Már ekkor látszódott, hogy tisztán körvonalazódott kép él a fejében az esküvő napjáról. Megvolt az egésznek az íve, miközben bennünk még csak egy nagy káosz kavargott.

Az esküvő napján beigazolódtak jó érzéseink, abszolút biztonságban voltunk, teljesen átadhattuk magunkat a Boldogságunknak, miközben ő mindenütt jelen volt, ügyesen, rutinosan irányítva a násznépet és a többi szolgáltatót.

Másrészt nem lehet észrevétel nélkül hagyni kedvességét, állhatatosságát a munkája iránt, ami nem is munka nála, hanem hivatás. Ami pedig nem más, mint a Szerelem ünneplése. Fontos neki, hogy az ünnepség egésze rólunk szóljon, tükröződjön benne személyiségünk, igazi érzelmek törjenek fel mindenkiből, aki velünk ünnepel.

Végig fogta a kezünket, utolsóként ment haza hajnalban.

Nem vőfély, nem ceremóniamester. Házigazda!

Köszönjük Zsolt!

Dia és Laci

Iványi Aurél

Pin It on Pinterest

Share This